Välkommen åter


   NU är jag hemma! Eller, jag har vart hemma sen igår menstorstäda då och då menr jag stor städa!! Hardammsugit nästan över allt! Ngt skrymsle i köket och hallen plus att jagintehar rört badrummet^^ Men mitt sovrum är helt om möblerat ochsamma sak med mittsovrum! Ochjag blev riktigt nöjd med det! Ända med vardagsrummet är att jaginte har ngt ordentligtställe fördatorn nu.. Togbort mina små borddådet bara såg dumt ut...

   Men men jag är hemma iaf! Det harvart riktigt tufft, glömt totalt att ta min medicin i över en vecka!:( Tror att det gjorde så att det blev så illa i fredags. Vi hade prov och jag mådde så illa och efteråt kände jag bara att det gickåt helvete och börja gråta.. Mådde verkligen skit.. inte kul.Sen så har jag inte riktigt orkat vara med de andra hela tiden, känns det som. Jag harju vart med en hel del men ändå hållt mig utanför som vanligt... Typiskt mig... Maten ska vi inte prata om! Det har vart rejäl frukost med mackor med ost och marmelad, lunch, eftermiddagsmål macka, och rejäla middagar... Dockså har mina toalet besök vart likarikliga sp jagh ar inte gått upp ngt dramatiskt! ^^ Jag har faktiskt tänkt på att äta fullkorn och inte skit! Det har kännts okej menändå så är det jag som sitter där med mest på tallriken ochsitter kvar längst... Är dessutom den som lämnar mest efter mig...
   Men kursen har vart riktigt intressant men välldigt intensiv! provet vet jag inte än hur det gick men jag kom inte med på en speciel lista som finssdå man får ha som mest4 fel.. Jag hade betydligt fler. Gjorde dessutom små fel som ajg stör mig på, men jag var så uppstressad under provet att jag sket i att ta det lugnt, det gick snarare inte att ta det lugnt! Jag var så speedad ochville bara få det överstökat, har ALDRIG varit sådaninnan ett prov innan!

   Tror att en av tjejerna som var där har äs. Hon åt, men inte så mycket och gick ut ochsprang då och då och tog trapporna istället för hissen. Visst små tecken, men man märkte på henne när ajg prata med henne att det var ngt. SKulle inte förvåna mig att hon kanske märkta ngt på mig också, fast åt andra hållet då jag, utan att vara negativ, äter en hel del. Visst jag var ju inte tjockast, men inte heller smalast. Tror hon som jagtror hade äs var smalast. Jag kunde dock itne sluta tänka på att hon kan känna till den här bloggen så om DU gör det, säg gärna till! 
  
    Idag ska jagse om ajg kan lämna in min mobil då den är jätte jobbig! Säger att jaginte har sony ericsson batteri, hakar sig, stänger av sig, vill inte laddas, skickar inte sms, tar inte emot sms ordentligt... fan asså! Jag vill ha en ny! Men jag kan inte skaffa en ny förän till våren då mittabonemang, ellervad det heter går ut!


   BTW Är det ngn som vet var thinbeauty.devote.se har tagit vägen? Bloggen finns inte kvar :(

   kramar!

Kommentarer
Postat av: borninjune

Jag är ocksa jättekänslig för att märka om andra är ätstörda. Jag märker alla tecken jättesnabbt och kan verkligen inte ignorera dom.



Jo jag har flera andra vänner, det är inte problemet. Men hon är den som vet mest om min sjukdom och mina symptom. Hon akte med i ambulansen en gang fran akuten till psyket och lämnade av mig där. Minns det knappt själv, men tydligen höll hon fast mitt huvud i ambulansen för jag ville sla med det mot kanterna för att skada mig själv.



Jag har bestämt mig att sluta med mia och bli ana igen. Jag orkar helt enkelt inte längre med hetsen och kräkningarna. Känner mig sa äcklig och värdelös.

2009-10-11 @ 21:12:12
URL: http://borninjune.blogg.se/
Postat av: H

Hej vännen! Jag börjar med att säga förlåt för att jag inte svarat på ditt mejl. Jag mådde inte så bra förra veckan och i helgen var jag ju som sagt inte hemma. :/ Men jag ska göra det så fort jag kan, vill inte bara skriva för att svara heller. Okej, vad kul det lät! Vad har du haft för kurs där? :) Haha, tur och tur. ;p Kram!

2009-10-12 @ 08:09:28
URL: http://myskinnydreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0