kvällsarbete

Jag har i princip bara jobbat kvällar den senaste veckan så min dygns rytm är helt fucked-up! Kalorierna har det gått bra med dock! har hamnat under 1400 flera dagar nu vilket känns stört skönt! Igår tror jag att jag knappt ens kom över 1000 (Glömt att lägga in i mobilen.) Jag har inte vart på gymmet ngt mer och måste verkligen masa mig dit! Men är det bara jag som tycker det är sviiin tråkigt att bara gå på löpbandet eller cykla? Jag pallar ainte! Förut har jag för mig att jag tyckte det var åtminstone lite kul. Visst ser man på en komediserie eller ngt så blir det ju alltid lite roligare men jag kan ändå inte sluta kolla på klockan hela tiden! Det är inte som att vara ute och gå och lyssna på musik! men jag skulle nog känna mig säkrare inne på gymmet klockan tolv än ute bland husen. :S 
Det är en rolig grej! Man tänker hela tiden att gräset är grönare på andra sidan. om jag flyttade från landet så skulle jag kunna gå ute på natten och gå utan att behöva vara rädd för mörkret men när jag väl är här så känns det inte som ngn vidare bra ide ändå pga chansen att lbi våldtagen/rånad... wtf liksom!
Borde ju kunna gå ut nu iofs. lets do that!

dagens.

Kan lägga upp vad jag har ätit de senaste dagarna.

Torsdag 21/10 X
Lunch:
1 flaska actimel ca 72kcal
1 kokt ägg ca 85kcal
1 stekt ägg ca 90kcal
middag
2 donken "mackor" ca 566kcal
2 mctoast ca 780kcal
2 donken pajer ca 441kcal
totalt 2034kcal

Fredag 22/10 O
lunch:
1 tallrik med cornflakes, mjölk och socker ca 415kcal
middag:
wook m. nudlar ca 321kcal
annat:
En donken sallad med fisk ca 365kcal
en halv mcflurry ca 155kcal
totalt: 1257kcal
lördag 23/10 O
frukost:
2 mackor med ost ca 306kcal
Lunch:
wook med nudlar ca 321kcal
Annat:
2 Focaccia mackor ca 272kcal
totalt: 898kcal


Söndag 24/10 O
Hela dan:
14 plättar ca 339kcal
1 flaska actimel ca 72kcal
2 Focaccia mackor ca 272kcal
total: 756kcal

Alla de här dagarna är ALLTID ca. Ibland lägger jag till extra och/eller så glömmer jag lägga till kcal för smör och annat på mackor.

uhm. okej.

Alkohol i två dagar i rad, är nog inge vidare för kroppen har jag märkt. Gick till gymmet idag för första gången på ca 6-7månader! Men påvägen dit och tillbaka vart jag helt snurrig och kände att jag skulle kunna svimma :S Kan det vara alkoholen, jag tror nog det.. Stackars lilla kropp som måste stå ut med så mycket skit från mig!
Maten har gått på hyfsat bra iaf! Jag väger mig lite titt som tätt och det känns som att jag står still.. Fuck. Dock kan jag erkänna att när jag såg mig själv i spegeln på gymmet i mina tajta träningsbyxor och linne så såg jag inte så förjäflig ut! ^^ Om jag känner så inför att kolla på mig själv så gäller det bara att få bukt med siffrorna nu! ^^
Idag har jag bara ätit ca 18pl'ttar (okej det lät mycket när jag skrev upp det nu >.<) men inget annat! Kommer nog bli ngt litet i kväll också men annars inget farligt! ^^ Jag ska ta med mig mat till jobbet imon och förhoppningsvis stannar jag på det!
Hmm.. känner inte att jag har så mycket intressant att skriva om så återkommer senare;)
kram

Fyllelogg?

Eller inte riktigt. Jag var aspackad typ för lite över en timme sen. Sen gick jag och spydde och mår numera mycket bättre och nyktrare! ;) Har jag blivit vuxen som inte pallar mer? Som tänker bara att jag gärna vill bara vill ha kul? Jag var iofs den ända singeln av alla brudar ikväll och vi var bara brudar... Skicka mess till D och låssades att jag var lite mer full än jag var, messa ngra ggr och sen sluta han svara. Jag är så jäfla dum. Om han hade vart full så kanske men nu jobba han tom. Jag är så ensam.

looooooooooll

Nu har jag fått tillbaka internet och shit på mobilen igen. Bra timing där... Dock har jag vart rent ut sagt värdelös på att skriva upp vad jag har ätit de senaste dagarna...
Nä ska dricka te med mormor och morfar innan jag gör i ordning mig!
kram

irritation

Kommer tillbaka från resan och internet funkar inte, jag sover först ca 13-14h och natten efter det så kunde jag inte sova lls för att jag nojja över att försova mig till jobbet. Efter jobbet så har jag fått ett sms från telenor där de säger att jag inte kan bara ta emot samtal då jag inte ahr betalt en räkning tydligen, kollade precis på banken, jag har betalt.
Maten gick helt åt helvete i helgen och ajg är supertrött över att ha dygnat plus att min morfar behöver sin dator för en grej och den står i mitt sovrum.
bajs på allt.

Bittra lögner

Sorry att jag aldrig skrev ngt, orkade inte. Nu är jag dock påväg tillbaka från Nkpg igen! Var allt lite kul förutom att jag var tvungen att vara ute i ca 6h för att ungarna fastna uppe i banan i träden. "Jag vill inte mer, jag vill neeeeeeeer!!!">.< gå inte upp då! o.O Skriver mer när jag orkar sen Puss

lol

Har inte orkat att skriva ner i min shape up app... lame. Vet inte varför, bara lat.
Idag har det vart massa jobb 12-18. Okej inte massa men det har vart saker att göra hela tiden liksom... Kommer åka upp imon, mormor och morfar ska ändå upp och de ville köra tidigare bara för att vara snälla.
Hrmpf... Känner att jag inte har ngt att skriva idag, kan uppdatera senare om gårdagens och dagens.

Nys

Fick nys om att en tjej på jobbet nu har sagt upp sig. Eller ja, hon sa det rakt ut. Hon har fått jobb på IKEA och dessutom inte vilket jobb som helst utan som enhets chef! :O Min tanke då är "kan hon kan jag" Jag är mer utbildad än vad hon är och enligt mitt tycke, bättre! Fan då borde ju jag kunna få ett sånt jobb också ju!

...

Ont i magen. Mjölken i latten?

Gamla känslor

Känns lite smått mysigt att sitta på tåget pv till jobbet. Har inte gjort det på ett halvår och känner att jag saknat det lite! Jag saknar inte pendlingen som gör så att jag kommer försent med två timmar om jag försover mig. Dock så saknar jag att sitta med min espressomugg, musik i öronen och en bok kl 6 på morgonen. Trött då, ja. Mysfaktor, HÖG!;) Nu är ju klockan typ två visserligen men det är ändå chill! Jag dricker mocha latte ist för te, men ändå chill! (omnomnomnom på kaffe!) Jobb ikväll då till 22.30, får se hur det går idag^^ När jag åker upp nu till norpan så ska jag ta med mig min halva burk RC då blir livet ännu lite roligare;) Såg att de sökte personal till Accent i västra Frölunda, funderar på att skicka en sökning dit, skulle vara gött med en ny utmaning nu! Dock känner jag att jag skulle vilja ha en större utmaning än bara stå i en butik eftersom jag är arbetsledare och halvt 2:a ass på donken så skulle jag klara av mer ansvar! Men det känns lite väl att söka högre jobb ändå, eller är jag bara kvinna?! ;)

Liba

Någon som vet hur mycket kcal det är i ett Liba bröd?

från http://skinny-ttt.xanga.com/

uhmazingretard:(via revengelovescompany-)
(via tattoome)
När jag behöver inspiration till att fortsätt

dagens.

lunch:
3dl snabbmakaroner ca 416kcal
Middag:
wook med nudlar, grönsaker, kokosmjölk mm ca 300kcal
Annat:
Provade OLWs ugnsbakade chips som har mindre fett (nasty var de) ca 540kcal
Träning:
Var ute och gick i 1.5h ca -492kcal
total:
ca 777kcal
is najs men det känns som att jag har missat ngt :S

trams.

Kanske kan börja lite om maten.
Allt det som jag skriver upp om vad jag äter är ett ca. Har skrivit det förut men kanske kan poängtera det lite till. Databasen jag har är ju inte perfekt och jag får alltid räkna med att det kvar extra mycket kcal eller lite. Helst försöker jag ta lite extra så att jag vet att jag inte går över mer än vad det är, men samtidigt kan jag sitta ibland och känna bara " Fan vad mycket det där är, det kan ju inte stämma!" och då kan det hända att jag tar lite mindre. Tex mina "mackor" på donken vet jag inte riktigt. Det är ett ca hela tiden och jag känner mig lite nojig över det! Jag har ställt in min app på iphonen så att jag ska kunna gå ned 0,8kcal i veckan och hittills har det ju stämt! Gick ju ned 3kg på en månad nu så antagligen så har jag vart hyfsat duktig på att känna av hur mycket det är i ngt. Sen har jag ju inte rört mig så mycket osm jag har velat (behöver komma igång med träningen.) så om jag kommer igång med den borde det ju hjälpa ännu mer!
Jag har ju kort på fitness24seven som har öppet dygnet runt och de ligger i närheten just nu. Om jag kan ta mig dit och bara börja gå på ngt löpband eller så så skulle jag kunna fixa det där med vikten ännu mera! jag vill ner! Men som vanligt är jag ju inte den mest peppade personen till det utan är mer en sån som sitter och tycker synd om mig själv framför en film med en chipspåse liksom! >.<
Jag har stlk L i byxor nu och stlk M i tröjor. Känns som ett jävla nedsteg efter att ha legat på M i byxor och S i tröja innan. Innan jag flyttade tillbaka till Gbg första gången så var jag ju dessutom ännu mindre! vägde 62kg (vilket är det minsta jag ngsin har vägt) och kom i ett par byxor med stlk 28 i midjan på jobbet! har stlk 34 nu och de sitter tajt! DET var läskigt när jag skulle ta på mig de första gången! jag beställde de för att jag ville ha ett par byxor som satt lite baggy på mig, stlk 32 satt tajt på mig sist jag jobba, men nu är det bara ren tur att jag beställde den stlken annars skulle jag ju inte kunnat ha de liksom!
Så det viktigaste för mig just nu känns som att jag ska kunna komma ned i mindre stlkar liksom! Visst jag vill kunna se siffrorna på vågen att de ska stå under 70 just nu, men jag vill också komma i mina gamla kläder!
Jobbet känns lite halvtaskigt som jag sa förut. Önska jag kunde känna mer glädje över det. Men jag vet också att jag tyckte det kändes sjukt pyton när jag sluta också. Sen så känner jag också att jag måste stanna! Att eftersom de gav mig en ny chans så kan jag inte svika! det är nog helt fel sätt att tänka, att jag som person måste stå högre för mig själv en mina arbetsgivare på ett sätt då om jag mår dåligt så går det inte bra! Eller vad är rätt?
Att jag mår dåligt är väll ingen nyhet. Jag mår dock mycket bättre än vad jag gjorde förut, tror jag. Jag känner mig bättre iaf men jämt orolig för att jag ska må så jäfla piss igen! Jag har verkligen börjat haka upp mig på att om ajg skaffar en pojkvänn så kommer allt bli bra! men det är ju inte så... jag måste ju trivas med mig själv också. Sen att skaffa pojkvänn är inte heller det lättaste för mig precis, har verkligen skitsvårt i huvudtaget att träffa killar.
En tanke innan jag började nu var att jag både hoppades och inte hoppades på att det skulle finnas ngn ny kille på jobbet i min ålder. Hoppas gör jag ju alltid då jag alltid undrar om det kanske är "han". att jag också är negativ för det är att jag VET att börja en romans på jobbet Är INGEN BRA IDE! Jag har två fall som backar upp mig där det verkligen har gått rakt utåt helvetet liksom! men som sagt så hoppas jag alltid på att killen jag söker finns runt hörnet.
Det lite roliga är dock att jag hela tiden också vetat att det bara finns yngre killar på jobbet men på personalfesten i lördags när jag kolla runt så såg jag en kille, han såg mycket yngre ut och lite "tonårsrock/emo" ut för mig men lite söt. Men såklart så tänkte jag att som tur är så är han säkert 5 år yngre än mig, men tji fick jag. han är lika gammal! tur som det kanske heter så verkar han stöta på alla tjejer på jobbet och verkar vara sjukt barnslig! Omogen liksom, så förhoppningsvis så är jag duktig och håller fingrarna i styr! ;) *hoppas* Sen vet man ju aldrig med mig. Skulle han börja stöta på mig när jag är full och jag bara är jäfligt kåt så kan det nog lätt hända ngt. Det är då det är illa att vara mig liksom...Nä fuck it! Jag måste prova att sova igen! Det här funkar inte liksom! Förhoppningsvis om jagär duktig så kanske jag går upp när klockan ringer i mon också. jag kan dessutom inte dygna då jag ska träffa en kompis som jag inte sett på ett halvår och det skulle kännas sjukt dumt att bara sitta och vara jätte trött när jag är med henne liksom...
jaja


ingen sömn

Kan inte somna, jäfla piss. Vänt på dygnet så jäkla snabbt asså. Hoppas dock att det går över snabbt men önska verkligen att jag hade mina sömntabletter kvar... Borde kanske ta och gå ut och gå lite men jag är för jäfla lat för det just nu, dessutom är det bara 1 plusgrad och jag fryser bara jag tänker på det!
Funderar på om det är ngt jag kan bara prata om här, men just nu kommer ingenting upp... Låt mig tänka och kolla om jag kan skriva upp ngra frågor som jag kan svara på...

dagens.

vart inte så jätte bra idag då jag sov så länge att jag var tvungen att skynda mig för att hinna köpa nytt busskort innan jag var tvungen att åka till jobbet. Det betyder att jag inte han äta ngt till frukost och att jag slänger i mig massa onödig-heter på jobbet..
here goes.

Fukost:
-
Eftermiddag:
en medium pommes ca 330kcal
Rast:
3 "mackor" på bröd, ketchup/senap, lök, sallad, tomat och ost ca 590kcal
middag:
prova nya hamburgaren utan kött och med cheddar ist för emmentaler ost. ca 295kcal
Total:
1215kcal

Jag har inte orkat räkna med kaffe då jag ALDRIG dricker upp mitt kaffe, tar bara ngra klunkar och sen blir det kallt och då vill jag inte ha det mer. jag dricker med andra ord sjukt långsamt! ^^ Sen räknar jag inte cigaretter heller, vet att det är typ 20kcal per st där också, helt sjukt igentligen! Men de har stoppat mig förut från att äta onödigt trams. Idag har bara varit väldigt stressigt och jag har inte haft ngn riktig rast på jobbet, fick en kvart för att arbetsledaren var snäll mot mig!
Har börjat känna mig trött på jobbet redan, inget bra tecken men vad annars ska jag göra just nu liksom! Borde hitta ngt nytt men jag vet inte vad!!!
kram

dagens.

Frukost/lunch:
1 actimel ca 72kcal
4 stekta ägg ca 361kcal
1/2 gb glass ca228kcal
Eftermiddag:
2 donken "mackor" (Bröd med sås och sallad) ca 550kcal
Middag:
2 burkar majs ca 137kcal
Snacks:
4 chili cheese balls ca 248kcal
Sammanlagt:
1596kcal X
Kunde ha gått mycket bättre!!

Morgonvikt

73,9kg
Det går nedåt!

dagens.

Det går bra nu kompis det går br nu! ;)
Fukost:
1 actimel ca 72kcal
Lunch:
1 burk majs ca 171kcal
1 burk tonfisk i vatten ca 162 kcal
eftermiddag innan jobbet:
en ceasar sallad med fisk ca 365kcal
middag:
2 burkar med majs ca 342kcal
snack som jag inte kunde låta bli:
ca 4.5 chili cheese ca 248kcal
total:
1360kcal
Sweeeet! ^^

har hitat en ny godsak.

Majs blandat med tacokrydda! nomnomnomnom! ;)

Har gått ned i vikt!!!!

3kg igår kväll visade vågen att jag hade gått ned! På en månad!!! Va fan liksom? 74,6kg är jag på nu och sist var det 77kg den 14/9. Vilken toppenbra start på gbg livet! ^^ Sure, det är tio kg kvar tills jag kommit ned dit jag vill, men 3kg på en månad känns sjukt gött ändå! Nu får jag bara se till att mormor inte göder mig>.< problemet med att bo hos henne liksom.
kram

Lättja

Har inte orkat skriva ngt på länge nu. Inte mycket att berätta. Var i Umeå hos en kompis i helgen och flyttar tillbaka till Gbg imon. Två ganska chilla saker. Inte lika chill dock att jag flyttar tillbaka till morföräldrarna och jobbar donken, men va fan liksom! Just nu känns det som ett mycket bättre alternativ än att sitta här ute och ruttna!

Jag har försökt att hålla mig under 1400kcal per dag, vissa dagar går bra andra inte lika.

Till Anonym: Kan lägga ut lite om vad jag har ätit. Dock otroligt dålig mat och det stämmer sådär. Vet tex inte hur mycket en portion med ngt väger så det är lite plus och lite minus här och var. Lägger ut Oktober.

1 oktober
1 donut 192kcal
1 yalla 228kcal
1 tallrik spagetti och quornfärs ca 240kcal
1 wasa sanwich 170kcal
total:+926kcal O
Var stressad hela dan över att inte hinna med flyget till UmÄ, så då blev det mindre.
2 oktober
1 port. spagetti och quornfärs ca 240kcal
1 donken bröd med dressing och sallad ca 150kcal
1 pizza a la UmÄ (typ barnpizza) ca720kcal
ca 100g chips 540kcal
en hel del alkohol
total: +1657kcal X
Jag vet inte riktigt om det stämmer. Har för mig att jag åt mer men kommer inte ihåg...
3 oktober
4st skogaholms mackor med ost och smör ca 790kcal
2 portioner med wook och nudlar ca 470kcal
chips ca 540kcal
total: 1692kcal X
Bakis dag. Vi låg bara i soffan och köka onyttigt och kolla på film.
4 oktober
1 egen ihopplockad sallad från ICA ca 320kcal
1 donken bröd med dressing och sallad ca 150kcal
1 kanelbulle ca 160kcal (Kanelbullensdag <3)
total: +1165kcal O
Jag mådde sjukt illa efter salladen och bullen och det höll i sig tills jag kom till arlanda och vart hungrig och då vart det donken.
5 oktober
1.5 port spinatlasagne ca 510kcal
3 mackor med ost ca 620kcal
2 cola på flaska ca 302kcal
total: +1429kcal O
helt okej dag. höll mig borta från bullar och shit.
6 oktober
1 tallrik med allbran, mjölk och socker. ca 430kcal
1 port med spinatlasagne ca 340kcal
1 coca cola ca 150kcal
total: ca 928kcal O
7 oktober (idag)
1 tallrik med allbran, mjölk och socker. ca 430kcal
2 skålar svampsoppa ca 208kcal
4 pannkakor m socker ca 520kcal
1 cola ca 150kcal
1 påse popcorn m smörsmak ca 355kcal
total 1894kcal X
Pannkaks jäflar! 

Så det är ju helt olika varje dag! Sen har jag inte tränat ngt alls sen en eller två veckor tillbaka >.< Har ju gymkort i gbg så får se om jag kan ta mig i kragen och gå dit!
Maten lägger jag ofta till lite extra och sen fårman räkna med att mina portioner och databasens portioner inte är lika stora! Jag kan verkligen rekomendera Shape up! appen för iPhone! Den är enkel att använda och deras mat databas är stor! Dessutom kan man lägga in om man har tränat och den drar av på kcalen för dagen.

Anonym, jag hoppas att du tycker det är lite kul att läsa iaf. Jag blir bara irriterad över att jag inte kan hålla mig borta från allt....


RSS 2.0