Dagen efter sthlm.


Skrev på fb idag att jag ville tillbaka till Sthlm och E3 "like"-a det. Sen fick jag ett sms där det stod:

"Hej. jag har just fått pengar på mobilen och tänkte tacka för ett par chill dagar. Hoppas du har det slappt på lägret du får inte sakna mig för mycket!"

Och om man är tjej hur regerar man då på det??

PANIK!

Jag fick världens konstigaste känsla i kroppen! Blev glad för att han skicka men det där sista -"du får inte sakna mig för mycket!" Hur fan tolkar man det!!!!
Jag började tänka på att jag är tjej, tjejer är så pass komplexa att de gör killar komplexa, killar är inte komplexa. Om han på riktigt inte vill att jag ska sakna honom så skulle han inte 1. gilla min status. 2. skicka mess dessutom!

Jag lugnade ned mig och försökte tänka ut ett mellan svar på det. Inte för mycket och inte för skyggt! Det blev :

"Vad har du att tacka för? Det krävs flera för att umgås ;) men det var skönt att få komma iväg lite, har ingen lust att jobba bara >.<"

Ganska flum svar har jag inset nu efteråt. Svaret på det vart:

"A när har man lust med att göra de. Det e nog inte så farligt ändå... Jag ska sova. Det blev inget sömn igår kväll vi kan väll höra sen keep your head up puss !"

(Tänk på att han är uppvuxen i USA och England och bott i Sverige i bara några år, plus att han bor i USA nu igen.^^)

Fick mig att bli lite lugnare iaf! ^^

Hahaha OMG! Jag är tretton igen! ;)

Är så jäfla trött...


Som vanligt få med andra ord :P Haha skue lätt kunna gå och lägga mig nu liksom men nej! Måste jobba lite till! Har en liten skolklass på 8 pers här ute just nu och de ska teambuilding somjag måste ha! Men jag har verkligen ingen lust!!! Men jag måste Bara att rycka upp sig... Kul att man är påväg att bli sjuk också liksom >.< Säkert E3 som har smittat mig med ngt :P veti nteom han ens har vart sjuk men vem annars? Har jag druckit ur samma flaska eller ngt som hans kompis? Har för mig att han var lite små krasslig >.<

well well...

see you in hell...

Men är han kär i mig? Men hur kan man vara kär i mig?!


Är påväg ned från Sthlm efter ca 3 helt underbara dagar! Jag har bott hos E3 och även fast hans kompis sov där med första natten och hans syster andra så gjorde det inget! Shit, jag vet inte hur jag ska förklara allt men jag kan ju börja med att säga att jag inte vill åka därifrån! Får tårar i ögonen när jag tänker på att jag är påväg bort.

Jag kom upp runt halv fyra tiden i måndags, E3 skulle möta mig men hade tydligen glömt bort det, trodde jag. Det visade sig att han och hans kompis gillar att röka på så jag tror det handla om att de inte var riktigt klara liksom :P iaf så kommer vi hem till lghten han bor i. Eftersom han bor i USA så lånar han den bara, eller det är hans familjs... Vi chillar åker och handlar en sak, jag går på systemet för kvällen och möter upp en annan kompis. Asså alla dagarna har vart sjukt slappa och det har vart jätteskönt verkligen!

I måndags drog vi ut och satte oss i en park. När det vart för kallt drog vi till E3s lght och satt där. Vet inte när vi börja flörta men till slut så satt vi på balkongen, jag i hans knä, med hans kompis mitt emot. De skulle röka en joint, jag pallar ju inte ens vanliga cigg så jag säger nej, även fast det känns frestande! Hans kompis drog in (eller först så skulle han komma förbi oss och balkongen är sjukt smal!^^ han bestämde sig för att gå bakom stolen, det vill säga att han kravlade sig över stol stödet... Jag vet inte hur det gick till men tillsist kom han över!^^) vi satt kvar ute och började tillslut små pussas. Det var så jäfla mysigt!!!!! Helt undrbart! Vi bestämde oss för att det var dags att gå och lägga sig sen så vi drar in i sovrummet. Där inne ligger hans kompis däckad!^^ vi kunde efter ett tag flytta över honom till andra sidan sängen och lägger oss sen. En kul grej är att ute på balkongen då sa jag att jag inte ville ha sex, men det gick ju åt helvete såklart! >.< dom vanligt.. Men kan säga att det var första gngen jag har sex med ngn och en annan ligger brevid och sover! :P Dagen efter låg vi och mös i sängen jätte länge!^^

igår så var vi lghten hela dan och sen på kvällen drog vi ut och käka med E3 och hans kompisar. Det var chill men jag visste att jag skulle bli lite utanför då de alla hade gått i samma klass innan liksom! Men det var nice ändå! Sen drog vi till lghten igen och mötte upp E3s syster som hade kommit fram från USA den dan. Eftersom E3s kompis skulle flyga kl 6.00 så bestämde pojkarna sig för att dygns! Kl 4 gav jag upp och gick och la mig, E3 ville stanna uppe, och det förstår jag, och det var riktigt mysigt att vakna upp av att han kliver ned i sängen och håller om mig!

Han var så söt i morse!^^ vi vakna, började mysa lite smått. Och med lite tid så blev det mer och mer"mys" liksom!^^ men det söta var att han fråga "Do you wanna have sex?" :) jag fnittra inombords av att han fråga det. Asså med tanke på att jag sa att jag inte ville ha sex första dagen så var det ju inte så konstigt att han fråga liksom! Men ändå, jag hade smekt honom mellan bena och han hade kysst mig över brösten. Haha tok!^^
Vi höll på ett bra tag tills svetten rann! Helt stört! Han kom aldrig. Han gjorde inte det dagen innan heller så jag undrar om det kanske har ngt med majjan att göra? Alltså att man inte känner lika bra. Stånd hade han inget problem med att få liksom! Men jag tyckte så synd om honom! Han vart helt slut!^^ han undra om jag kunde rida honom, så jag prova... Asså fuck... Jag var inre menad gör att rida killar! Går verkligen allt annat än bra!!! Kan nog ha å göra med att jag inte tycker att jag har en din kropp, är orakad mellan benen och inte vet riktigt hur jag ska bära mig åt!>.< pinsamt. Jag sluta och jag tror att han fatta att det inte funka, vilket var skönt! Jag tyckte han såg lite... Vad ska man säga... Inte besviken utan mer bara sorgsen över att ingen av oss kom. Så jag bestämde mig för att gå ned på honom! Kan säga att jag inte behövde oroa mig över att jag inte var rakad^^ fast det var ju inte vild vuxet iaf!^^ jag tyckte det gick skitdåligt men han sa att det var jätteskönt så jag blev nöjd^^ han kom inte men det var typ mysigt!^^ efteråt la jag mig på honom och vi låg och mös ett litet tag. Pussades, pratade. ^^
Efteråt gick vi upp, käka lite frukost (Första gången jag åt müsli och mjölk bara! Asså utan socker och det var gott!^^) chillade och kolla på film. Vi gick typ up vid 11 så vi bestämde oss för att gå på stan. Han behövde köpa nya skor. Asså kontakten mellan oss är lite avvaktande, tyst men på samma gång lugnt. Han pussa mig när vi vänta på hissen, bara sådär! Och jag har typ rört vid honom då och då. Gud vad jag känner mig tonårig nu asså!^^ hahaha men ändå! Jag tänker ju på allt! Jag är ju tjej liksom ;) min tanke nu är typ om han vill ha mig eller inte!? Skulle han vilja fortsätta träffa mig? När vi låg i soffan innan jag skulle till bussen så pussa han mig, höll armen om mig framför hans syster och när vi skiljdes efter att han hade gått med mig till tunnelbanan så kysstes vi igen, flera ggr. Asså jag kan inte förklara alla dehär små sakerna som han gör, typ lägger armen om mig, pussa mig på pannan, håller om mitt ansikte när han ska kyssa mig... Det blir fel på ngt sätt och jag känner mig så jäfla förvirrad! Va fan ska jag göra?
Pratade med en killkompis häromdan om hur komplexa killar är och enligt honom är de inte det. Det vi kom fram till var att tjejer är så överkomplexa att de gör killar mer komplexa än vad de är! Kanske är det därför tjejer disskuterar killar mellan varandra, kanske därför jag älskar att skriva upp allt sånt här? Jag är förvirrad... Jag vet inte om jag är kär i honom, det jag vet är att jag vill ha honom och att det gör riktigt ont av att veta att det kan dröja över en månad tills vi ses igen!

Där har ni historien! Ngn som kommer på ngt smart att säga? Ngt som jag skall göra? Hjälp mig!!!

just det. Berätta jag att han är tre år yngre? Hur freaky är inte det? Att jag skulle komma så bra överens med ngn yngre liksom...

På donken.

Fikar lite kaffe och päron. Kan nog inte förklara riktigt hur det känns att vara på donken och höra alla välbekanta ljud!^^ svårt att tänka mig in i att jag ville här ifrån... Jag vet att om jag ränker tillräckligt länge på det så kommer det fram tillslut så lets not do that! :)


Fasiken vilket got kaffe!

Hallkatla


Det var länge sedan jag läste din blogg också.. Är sjukt dålig på att göra det.. får perioder ibland när jag tycker det är jätte kul att läsa andras bloggar men oftast är jag för lat för det >.< kommer inte ihåg din blogg dock.... skicka?!

kram

jag är tlööööööött!!!


Shittan gittan!


Äntligen är jag ledig! Harjobbat 7 dagar i streck nu... >.< Det ärinte som donken där man kan stänga av allt när man går hem utan man måste tänka service hela tiden, även när man är ledig....

Ska åka till sthlm och träffa lite folk, ska bli riktigt nice! Men ajg har ett jätte konstigt problem!!! Jag "pratar" med fyra killar samtidigt!!! :O hur gick detta till?? Hörde gud min bön? Tänkte han då att eftersom att jag inte fårngt innan så ska jag ha allt nu?? Skum typ den där gud^^
Det är E2, E3, S och nu har jag även fått ett sms från killen jag ragga upp på nyår!! wtf?

Ja jag mår faktiskt bra! Jag är jätte trött men jagmår bra! Ingen ångest elelr såoch jag tror jag har gått ned i vikt! ^^ Jag har ingen våg så jagvet inte riktigt men jag känner det! Jag rör mig så mycket här ute så det jag äter försvinner! Sen kan ajg sluta äta godiset som finns och sånt men ändå! Kommer bli ännu bättre i sommar då jag inte kommer ha en nyckel så att jag kan gå in och sno godis liksom!

Som sagt så kommer jag åka upp till sthlm imon, E3 kommer vara där och jag ska sova hos honom! ^^ Har känt mig lite som en stalker när jag försökte få tag i honom genom facebook föratt säga när jag kommer men fick äntligen tag i han mobilnummer tillslut! ^^ Får se vad som händer! ^^

Prata med S nu genom facebook och jag vet inte vad jag ska tro :S han är jätte go MEN tydligen så är han inte ute efter ett förhållande nu och han vill inte ha sex om han inte är i ett förhållande... Vi är ganska lika men han är extrem flum och ganska speciell... E2 tror jag inte att ajg vill ha i huvudtaget längre...

va fan liksom!

ja vet.

Jag skriver inget!
Har inte haft tid till det då det är full rulle här hela tiden och det är alltid ngn i närheten så att jag inet kan "smyga in" här och skriva.. Men först och främst är det pga att jag inte orkar...
Jag vill ha en våg! Jag skulle vilja ta ut min våg hit så att jag kan väga mig. Jag vill veta hur det ligger till och så... Jag måste ha gått ned lite även fast jag har problem med att jag äter lite bullar och så men jag har också börjat äta mindre vilket är jätte skönt! ^^ Man rör ju sig på området när man har aktiviteter och området är verkligen stort så man rör sig en hel del!! ^^ Igår försökte jag gå och lägga mig klockan åtta men det sluta med att jag var så upprymd att jag gick varvet! ^^ Har inte gått på länge.. Hela helgen har vart jätte mycket! Har vart psykiskt tröttande då det var massa människor som jag träffa och vi hade lite kurs aktigt.
En sak som ajg har märkt är att jag inte är kär längre i E2... Ganska jobbigt då jag är ganska säker på att han flörta med mig. Jag tror jag flörta tillbaks men är riktigt osäker! Sen har jag två andra killar som jag typ flörta med.. :S Gud känner mig som värsta fjortisen med tonårsproblem liksom! Ena killen, S, är vegan och jätte flummig och verkligen hippie i själen men han är jätte trevlig! Men jag vill ju själv kunna vara vegeterian och dricka alkohol. Fan visst jagfattar att han inte kan bestämma över sånt men fattar ni varför jag känner mig olik? Vi har sån olik synpunkt på allt!
Andra killen, E3, är jätte go, halv engelsk och blyg men han är tre år yngre än mig och det känns lite lustigt... Men han är den som jag känner mig närmast...
gaaah... hur fan gick det här till?? Men kommer väll bli så att i slutet så är det ändå jag som är ensam...
orka...
försöker svara på kommentarer senare när jag orkar...
slice it up.

Vart tog solen vägen?


Den lös precis men nu är den bort. Fasicken också!

Vart så himla mycket att göra.

Full fart hela tiden med barnen i helgen så att jag inte har hunnit göra ngt annat än vara med de, planera, haft möte med de andra ledarna och sovit typ >.< På ett sätt är det skönt att det är över men på ett annat så känns det jätte tråkigt! Skulle verkligen vilja få hit de igen! Kommer eofs folk hit på Onsdag men det är ju tre dagar tills dess ju!
SMK (Slägsmålsklubben) spelar i nkpg på onsdag men jag vet inte om jag kan gå :( Har ingen att gå med! Hon som jag täntke gå med som giller den sortens musik jobbade tydligen och kunde inte byta bort det...well well
fettet sitter kvar, jag har dock rört mig skitmycket nu ihelgen med barnen! Vi har lekt en massa och gått upp och ned för backar. Jag har tagit RC så jag hoppas att förbränningen har ökat en hel del också (Känns som det då jag går på toa hela tiden nästan för 2an ^^) sen  så har de fått mig att orka mycket mer vilket är jätte skönt men jg skulle absolut inte kunna hålla på såhär hela sommaren sen! Då kommer jag dö. Men det kommer det inte heller. Vi kommer inte behöva hålla i allt och det ärmycket mer att vi bara hänger med hela tiden! ^^
nä. nu går jag och lägger mig, är så sjukt trött!

okej? ej okej...

Skulle ha vart en bra dag om jag inte hade hetset smuldeg nu det sista.... fucketifuckfuck....
Det har vart en ganska bra dag annars dock! Eller ja, snarare en rolig. Har suttit still för det mesta men jag har pysslat och förberett för imorgon då massa konfirmander kommer. Jag ringde vårdcentralen och kolla huyr man gör för att byta upp hit och bad om påfyllning av min medicin som jag är i kris utav! Ska igentligen ha 30mg citalopram men tar just nu bara 20 då mina 10mgare är slut... Varför kan inte jag bli en ordentligare människa!?!?!
Fuck nu börjar det mörkna men jag har ingen lust att ligga i sängen och dra mig för att jag inte kan somna! Det är det mest värdelösa med kontorsjobb! Man kan inte gå och lägga sig tidigt eller somna utan att ligga i 2timmar typ >.< Saknar att kunna däcka i sängen.. Men jag antar att det är en vane sak, det kommer väll hoppas jag! I sommar om inte liksom! ^^
Iaf. Att jag vill gå upp till mig innan det är riktigt mörkt är ju för att jag är så förbaskat mörkrädd! Fattar ni hur modig jag känner mig som bor ENSAM ute på en lägergård mitt ute i ingenstans!! shit liksom... Sure Katten Lisa, rådjuren, älgarna, vildsvinen och grävlingarna finns ju här ute också men ändå! ^^
Dock så är det vackert på morgonen!
Här är uppe vid en sjö/träsk klockan 6.30 vid min morgon promenad
(Kommer aldeles strax då mitt riktiga namn stod i klippet innan >.<)
Vackert, men kallt. Fna får gå imon också!
Jag är dock sjukt orolig för att jag håller på att bli sjuk. Min hals är inte trevlig alltså och jag hostar ibland vilka inte känns som roliga hostningar, utasn sjukhostningar!
well well lets do something else...

ingen idée att beklaga sig

Jag får ta mig ut ur den här chips hålan själv, känner mig så dum som hela tiden klagar på att jag äter för mycket chips! Men hur fan blir jag av med det? fuck...
Idag så är jag ledig iaf! Gaaanska skönt måste jag säga^^ Vet inte riktigt vad jag ska göra, ut och gå borde jag definitivt! Sen städa lite där jag bor så att fler personer kan sova där kanske ^^
well well åter kommer...

illa. men vad fan ska man göra...

en rulle pringles igår ändå... wtf liksom... gick inte ens ut och gick, kommer inte ihåg vad jag gjorde istället faktiskt... antagligen åt jag...
Det har legat en hel del djurbajs överallt runt varvet, jag har tänkt att det är från rådjur men tydligen så ska det vara vildsvin! :S Fan om man vågar gå. Eller jo jag kommer våga gå men det är ändå läskigt...

ut och gå?

Då är frågan om ajg ska äta innan eller efter jag har gått? Jag vill inte överäta äckel som chips och sånt idag igen! Jag känner suget!!!!
Jag har inte känt mig lika aktiv som igår men samtidigt käns det som att jag har fått mer gjort idag? RCn? RCn! måste det vara... Men jag har inte vart som jag brukar vara på de, brukar vara mycket mer anti hunger och sånt. Nog för att jag är van vid att ta tre ist för två!
Vill bara gå och läggaq mig men vet att jag inte kommer kunna somna ändå... Om jag går och lägger mig och ser klart Avatar (igen...) så kommer jag vilja ha ngt att knapra på och då kommer jag gå ned till kiosken och hamstra...
fucketifuckfuck!

lägg till

ett äpple på dagen.

Lite bättre än så länge.

http://static2.devote.se/gallery/big/20100202/aefa563ed9782d831610b172278c2f21.jpg


Var ute och gick varvet plus lite till i morse innan jag börja jobba! Känns faktiskt riktigt bra! ^^ Tänkte gå sen också ett varv när jag har slutat.

Har tagit RC idag, vet inte om det är bättre eller sämre just nu... Får se....

Dagens mat än så länge:

Frukost: En tomat

Lunch: en liten tallrik med pasta, linsgryta och lite ost på plus en ost macka med fullkornsbröd

utöver det så har jag bara druckit te!

So far so good!

Är lite dimmig i huvudet nu och lite trött av det men tror det kan bero mycket på att jag har tagit RC, ska nog ta och gå av mig det lite genom att kolla upp lite saker på området som jag behöver göra... Bara jag inte går förbi kiosken samtidigt.... gaaah varför ger jag mig själv ideer!?!?!

It's not enough!

   Ett varv räcker inte! jag måste gå mycket mer. Och sluta äta...

   dagens mat :

   1.5 portion ris med linsgryta
   1 portion wokade grönsaker
   1 rör pringles
   2 marabou 100g


   äckel   it's not good enough!!!

   Med tanke på att jag sitter på kontor just nu också så blir det bara ännu värre! jag kommer ju aldrig gå ned i vikt om jag fortsätter såhär! Sluta äta strunt och börja gå ut och gå! Imon två varv kanske? Får tvinga mig upp kl 7 och gå ett varv på morgonen liksom! Jag är ju van vid att gå upp klockan fem liksom, hur svårt ska det då vara att gå upp klockan sju???

   önska jag kunde se ut såhär:

Är det bara jag som tänker att den här bruden borde gå ned i vikt? :

suck... varför inte jag?:


   fatty...


Ska ut och gå strax!


Det är ganska tråkigt på ett sätt att bara sitta inne på ett kontor hela dan... Längtar till helgen då jag får vara ute mer!!! ^^

Skippa frukosten iodag! Gick skitbra och till lunch vart det linsgryta från förrgår och ris med blandade grönsaker plus dressing. Tog extra ris men det känns lungt! Jag ska ut och gå aldeles strax hade jag tänk, tro det blir 40-50 minuter som det tar runt varvet! Åt en liten marabou (100g) idag utöver lunchen. plus kaffe med chokladpulver! Finns inget gott te just nu >.< När de väl får in gott te så får jag hinka iu mig så att jag klarar mig^^
Funderade på att ta RC men vet inte hur stirrig jag blir av det när jag bara sitter still en hel dag... Kanske kan ta det runt tolvtiden så att jag får lite extra energi på eftermiddan till att gå varvet...

Nu svamlar jag igen! Men det känns inte som att jag har ngt vettigt att säga! Tackade nej till att gå på body balance idag med min mor då jag är rädd för att behöva sova hos de! Men kom på senare att hon kanske mena att jag skulle låna bilen ut igen men då var det försent....

Nä istället för att sitta här så får jag allt ta och gå upp och byta om nu istället inför varvet!
http://xa3.xanga.com/7a181bf7d3da0253668372/z157645464.jpg
Wow! Ja vet att det är typ en porrbild men WOOOW! Det där är en fast rumpa, fasta lår och fast mage! Skulle inte tacka nej till hårsvallet heller för den del!! ;)

puss

Hunger.


En grej som alltid har funnits här ute på lägret är att man är konstnant hungrig! Det är inte så jätte kul då man verkligen är vrålhungrig! Tur är det dock att det är hyfsat nyttig mat som erbjuds! Jag har ätit bönor och bulgur typ... och lite dressing till det. Frukost har vart macka eller flingor och lunch idag var pasta penne med lins gryta. Okej? Nja... Tar förmycket!" Borde ta på ansiet talrikarna istället, tar ju mindre då! Bulgur är ju sådär nyttigt men det är bättre än annat så att säga!
Jag har inte hunnit gå varvet! Har velat men idag hinner jag inte och igår spöregna det plus att det är lite folk som jag vill umgås med! Funderar dock på att ta mina koffeintabletter och sätta igång med mindre mat och mer promenader! En dag som denna när jag går uppför en backe minst fyra gånger och det är en bra bit att gå så gör det inte så jätte mycket! men det är när jag sitter inne på kontoret som jag måste gå mer!

Jag måste också säga att jag är lite stolt över mig själv idag!
Jag har vart sån att jag inte har vågat göra vissa saker och låtit andra göra det hellre som jag tycker är obehaglige. Men idag och igår så har jag stått upp lite mer för migsjälv! Det har gjort så att jag har tyckt att det har vart roligare! Måste fortsätta att peppa mig själv till att göra saker! Nu tex så har jag hållt i en aktivitet som ajg inte har tyckt har vart så jätte rolig förut men jag sa till mig själv att skärpa mig och inse att det är faktiskt roligt och då har det blivit det!! ^^

Åh! Jag känner mig riktigt glad nu! ^^

RSS 2.0