<3


MuteMath gör dig glad! ^^trött


ge mig kärlek.

hej


   Jag vet att jag inte har skrivit på länge. Har inte haft ngn lust att skriva eller ngt att skriva om och har det bara kännts dumt att skriva...  Nu börjar jag bli sugen igen men tror inte det kommer bli så jätte mycket...  Jag hinner inte precis.. Jag jobbar så himla mycke och emellan där ska jag hinna sova också..
   Jag har umgåtts med den nya tjejen och det känns skönt att ha ngn att umgås med då mina gamla kompisar inte hör av sig. Jag hör inte av mig till de heller så det blir ju inget. Jag har ingen lust att höra av mig till de precis heller... Jo en tjej saknar jag, men hon bor i helsingborg och det är ju en bit..
   på kill fornten inget nytt. samma gamla dagdrömmar om killar jaginte kan få.. jag var cpigt orolig över att jag var gravid ett tag, men det var bara nojja.. Mensen kom och jag kan nog inte beskriva hur lycklig jag vart! Jag gick runt på jobbet med ett stort leende, men jag kunde inte  säga det till ngn liksom, ingen vet ju om min abort förutom två. Hansom skulle ha varit pappa och hans nya tjej. och det är så jag vll ha detl.

  Usch, jag har inte betalt mina räkningar än. Har inte hunnit. Tror dock jag klarar mig men jag ska ju till norpan kanske under nyår. Har inte bestämt mig än riktigt om jag ska åka innan eller efter nyår.

   usch jag känner mig faktiskt hemsk som inte har skrivit ioch funnits här för er! Men jag kan ärligt säga att jag faktiskt har mått ganska bra den senaste tiden! Jag har varit glad! Trött, men glad^^ Såklart kommer ju odck lycka med att man går upp fem kg.... Höst vikten liksom... och det ska faktiskt bli mitt nyårslöfte att gå ned fem kg till sommaren^^ Haha fast det är ju ett löfta jag alltid ska igentligen.. och det var väll inte så svårt att förutse. Ett annat är att jag ska komma igång emd träningen! Jag ska säga upp mitt kort påsats och sats på ett annat gym hade jag tänkt. Om det då finns ngt. Ja de finns ju massvis av gym i gbg men jag undrar om de finns ngt som ligger lika bra och som är så jätte mycket billigare. Sats är svindyrt men man får ju valuta liksom för sina pengar.. usch jobbigt beslut... Fast så som jag jobbar nu så finns de ju ingen chans att jag hinner gå till gymmet. Jobbar ju så mycket liksom.. 

  


<3


allbran. Gott och dublir mätt!! ^^

Kandet vara för att jagär gladare?


   jag har ju kännt mig gladare de senaste dagarna sen jag börja umgås med en tjej. Känner mig mer social och gör mer med mitt liv. Känenr också ett större behov av alkohol men det gör inget ;P jag haringen vidare lust att skriva kan det vara för att jag har tröttnat på mig självnär jaggnäller om hur tjock jag är? Jaghar absolut itne kommit över min vikt rädsla eller så men jag har lagt mindre kraft på det.. Jagsak säga upp mitt gymkort för att ajg itne har råd med och jag använder det inte.. Lika bra då, fr ta tag i det igen när jag orkar och inte jobbar så mycket som jag gör.. Men ändå är jag lyckligare. Det ärjätte konstigt!

konsti


   Jag har gått upp, men känner mig smalare och lättare... Hur går det ihop? Vet att en tjej som jag pratar med berätta att när hon känner sigtjockare så har hon gått ned... Jag förstår inte..

trött


Hari nte så mycket att skriva.. önska jag hade det... jag jobbar ochjobbar ochtyp göringet annat.. ja vet... jag ärtråkig...Jagvar på jobbfest dock i förrgår (söndags) vilket visasigvara riktigt nice. De hade en michael jackson inpersinator (eller hur det stavvas) som var riktigt grym. Man kunde nästan tror att det var han om det inte vore för att han hade en normal näsa ;P Det avr aldig meningen attjag skulle dricka så mycket då jag jobba från åtta dagen efter men så börja shottarna och jag och en tjej börja snackasomfan och hade skit trevligt.Dock har jagnogALDRIG vinglat så mycket som ajg gjorde närjagvar på väg hem den gången! Skullesova hos mormor och morfar och ajg skämdes så mycket överhur full jagvar att jag satt utanförett tag bara för att lugna ned mig^^ Spydde dessutom tre gånger på den lilla biten som ajg gick... Tjena asså! Skit kul att för typ första gången bli så full, men hatar alltid att spy!
Dagen efternärjag vakna mådde jag inte så dåligt men jagtror att jag nog inte var riktigt nykter än! ^^ Jobbet funkar (<3 minakoffeintabletter!) kom hem och betala räkningar och sen sov... ^^
Ingen blackout iaf^^

kram

RSS 2.0