Lol

Har inte bloggar på ett tag, har inte haft ngt vettigt att skriva precis. Har jobbat=suttit stilla och sovit. Ikväll ska jag chilla lite med kompisar, vi ska dricka och mysa. Jag har lyckats hålla mig runt 1500kcal "stolt" känner mig lite bättre tack vara det. Har vart ute och gått två ggr i över två timmar, har inte hunnit göra det fler ggr då det mörknar så snabbt nu och det finns knappt några lampor ute i byhålor>.< Ska försöka uppdatera mer, är ju så förbaskat lat ibland bara, skrivandet kommer ju i perioder. Ibland önskar jag att jag bara kunde skriva, skriva, skriva. Kunna skriva om allt möjligt och inget. Vi får se. Btw, ingen som har en lght att låna ut till mig i Mölndal/Gbg i november?! Är i stort behov av en!^^ kram

Sämst

Kan inte hålla mig till att ligga under 1284kcal per dag! Sjuuukt irriterande! Jag kan det om jag inte är på värdshuset och mina föräldrar inte köper pizza, men på värdshuset är det helt jäfla omöjligt för mig! Längtar tills jag kommer därifrån, inte för att det kanske blir bättre, men bara allt! Det ska bli skönt att komma ifrån föräldrarna, jag pallar verkligen inte att bo så nära de! Känns helt omöjligt för mig, mår bara dåligt. De ger mig dåligt samvete på ngt sätt. Min mor har gått in i väggen så om man inte hjälper henne så är men het enkelt dum. Men om det får mig att må dåligt är det verkligen okej då?
jag vet inte riktigt, jag pallar inte. Jag är så feg och at som inte orkar ta kontakt med folk. Känns också som att jag inte har ngn här som ajg kan vara med! Är de verkligen mina vänner om det hela tiden är jag som pullar i att vi ska ses?

Hos föräldrahus

Sitter hemma hos mina föräldrar och passar syskon, mina föräldrar skulle prata ut om ngt ute på ett annat ställe. Min fars värdshus går inte bra alls och min mor håller på att gå in i väggen. Så de har en hel del att prata om.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill helst bara komma härifrån känns det som, mit liv står stilla och går ingenstans! Men samtidigt känner jag mig taskig mot mina syskon som jag lämnar bakom mig och har knappt ngn kontakt med när jag inte är i stan. Men jag klarar inte av att ta mina föräldrars problem på mina axlar heller, inte när jag känner att mina väger redan för tungt!
fan, vad ska man göra liksom...

nya tag

har skaffat en ny app på ifånen som ska hjälpa mig att gå ned. Hittills har jag märkt att jag äter på tok förmycket iaf! >.< Kul att typ faila med en gång liksom. Jag har iaf vart ute och rört mig ordentligt idag! ^^ Gick ca 12km och tom joggade ngra gågner ;) Det kändes sjukt bra iaf, jag var så nära på att inte göra det men nu är jag otroligt stolt över att ha gjort det! ;)
En liten rolig grej. När jag onanerar gör jag det gärna i duschen med dusch munstycket. Håller handen för vattnet och bildar en egen stråle som jag kan kontrollera lite bättre. Men nu är det så att jag har tappat känseln i höger hands pekfinger topp efter att jag hade kul-kul med migsjälv igår! Jätte obehagligt och vad ska man göra om det håller i sig och behöver gå till doktorn? Vad fan ska man säga då! "Nej men jag höll så krampaktigt i duschen att jag måste ha kommit åt en nerv eller ngt, tur att jag hade skönt när jag gjorde det iaf!" >.< Troligtvis är det bara en nerv som har kommit ikläm lite extra och det borde gå över om ngn dag eller så, hoppas jag! ;)

Nä jag har verkligen skrivtorka! Jag kan berätta för er att jag inte har tagit RC på ett tag nu. Orsak  1. Jag har ngn sorts magkatarr så jag tror inte det är så bra och ta (men jag är redo att strunta i det!) orsak 2. Jag vet inte var de är >.< Typiskt mig..

Men men lite south park då innan man går och lägger sig!
krm

Those lonely hearts.

Vart en helt okej dag. Ätit kanske lite för mycket

En Lax bagel på Espresso house
En thai wook
Hemmagjorda Pommes i ugn en tallrik
Två teer
En liten cola

Men jag har gått på stan med en kompis i norrpan och vi gick i kanske två tre timmar, så det blir lite steg också! Köpte en del men det kändes jäääfligt bra!

Ett par nya träningsbrallor modell tajta
Ett par svarta chinos
En kortärmad tunika/linne
Tre par trosor (Varav två medium och en large. Har på mig large nu och misstänker att medium är för litet :()
En sport BH
En vanlig BH
Ett par nya klackar <3
Nytt Schampoo och balsam (Tigi S factor i storpack 2 för 399!)

Det har allt som allt vart en skön dag idag. Jag var ute och gick runt en timme nyss och behöver seriöst en dusch! ;)
peace!

Espresso house!

Har saknat så jävla mycket! Söderdröms te ftw!!!

"Från och med Du"

Har vart ute och gått i lite över en timme, sjukt skönt. Jag fixa så att jaghar Spotify premium så att ajg har kunnat gå och lyssna på all möjlig musik undertiden, vilket har vert välldigt skönt ;P
Nu slösurfar jag runt och kollar på sista minuten, kanske borde ta en sån...

Sooooo...

Det är stört hur mycket bättre jag redan mår! En total omvändning från igår och förrgår, hur fan kan sånt hända? Jag tror att jag har magkatarr och det innebär att jag inte ska äta starka maträtter, dricka starka drycker som kaffe eller läsk (syra), inte röka och inte dricka. Helt enkelt så ska man typ leva på välling och gröt! Man är ju psykad när man tänker på att det är ju en bra diet!... Dock så behöver jag ju en diet att kunna hålla så jag kanske har blivit bönehörd då ;)
Haha, helt efterblivet att jag kan sitta och le för mig själv efter de senaste dagarna!

bättre.

Jag bestämde mig igår för att inte åka på tågluffen utan åka tillbaks till gbg igen. Redan efter att jag hade bestämt mig kändes det mycket bättre! Ingen panik eller ångest idag och mindre illamående! För illamåendet har inte gått bort helt riktigt än. Igår när jag gick och la mig så mådde ajg såpass illa att jag satte mig vid toaletten och körde fingrarna i halsen, inget jag brukar göra. Det som oroar mig dock är att det kom upp blod! Jag har sökt på internet och ringt vårdsupplysningen (1177) och de sa samma sak båda två, att jag antagligen har ngn sorts magkatarr pga all stress och så. Great. Deras tips var att äta snällare och dra ned på alkohol och rökning. Bara ajg mår bättre så blir jag glad.

...

Det blev lite bättre igår. Jag somna av och an och när man sover så känner man det inte. Det är väll det den gör, tröttar ut en så mycket att man sover bort det. Trodde det skulle bli bättre idag men fan va fel man kan ha. Nu sitter jag och tjuter medans jag skriver igen. jag pallar inte. Jagvill inte. Kan inte man bara få lite lugn och ro! Ända positiva är ju att jag inte vet var min skalpell är så att jag inte kan skära, den ligger nedpackad ngnstans.
Jag skulle till en kompis i strängnäs idag igentligen ju, tror hon blev riktigt sur när jag sa att jag inte kunde komma och att det är nog bättre att jag kommer när jag är mer mentalt stabil. Hörde av mig till en annan tjejkompis som bor i närheten häromdan om vi kunde fika eller ngt men jaghar inte hört av mig igen och itne hon heller.
Vad ska jag göra för att må bättre? Jag vet att jag alltid blir lite mer deppig på hösten men att inte veta vad jag ska göra dessutom är ännu värre! Jag funderar ju fortf på att vara Au-Pair men om jag säger att jag kämpar med en depression så kommer ju ingen att vilja ha mig! :(
Va fan ska jag göra..

ngt är fruktansvärt fel...

Jag kan inte sluta gråta. Har spenderat senaste timmen med att bara låta tårarna falla. Jag letade frenetiskt runt i rummet efter mina lugnande och höll på att få rejäl panik när jag inte hittade de, men till sist gjorde ajg det men de funkar ju inte! Jag fortsätter tjuta och ändå har jag tagit två och vad jag vet så är de starka! Jag fattar inte varför jag måste ha det såhär! Min far sa ngt om att eftersom jag har mått illa ett tag så kan det vara ngn slags stress katarr. Stressad känner jag mig och kanske är det det som gör så att jag får de här attackerna! Stress över att mitt konto blir allt mindre och mindre inför resan. Stressad över att ajg inte vet vad jag ska göra efter resan. Stress över livet. Stress över att jag ställde mig på min mors våg igår och kan inte tro att den stämmer! Om den gör det så har jag blivit rejält överviktig! och det är svårt nog som det är med allt annat än att jag ska ha gått upp så mycket! Jag pallar inte mycket mer! Jag vet inte vad jag ska göra! Det känns som att jag är tillbaka där jag var för tre årsedan! Jag har ingenstans att ta vägen, ingen framtid, inget liv. Jag sitter på ett jäfla motell och kan itne ens hjälpa till min far för att ajg kan inte få tårarna att sluta rinna! Det är planerat att ajg ska upp till enkompis imon men jag vet inte om jag kan om jag mår såhär! Jag vet att jag verkligen borde åka för att ajg kan bi gladare av det men samtidigt känns det som att det bara kommer braka loss och jag får typ ångest över att behöva spendera mer pengar då jag vet att jag inte har råd om ajg ska på resan.
fan det är inge kul längre! Jag vill kunna vara glad som alla andra och leva ett normalt liv!
Jag hatar hösten.

vad väntar vi på?

Nu börjar jag bli rädd. Jag känner mig jätte känslig och kan börja gråta när som. Jag kan inte vara gravid för jag har inte haft sex sen E3 och det var typ i maj. Jag känner för att bara försvinan och skära. Jag är rädd. Varför är det såhär för mig? Varför kan inte ajg få vara normal och social som alla andra. Vad är det för fel på mig?

fucketifuckfuck!

Hmm.. Just nu undrar jag om det verkligen är så bra som jag trodde att sluta med min medicin. Det kändes bra då för att ajg verkligen trodde att jag inte behöver den mer. Har jag kanske fel? Är väll ca en vecka sedan jag sluta med den men nu börjar jag känna mig nere igen. är det för att jag har slutat med medicinen eller är det bara en nere period? Jag har inte umgåtts speciellt mycket med folk, inget alls om man inte räknar med min far på jobbet eller nu när jag sitter i mina föräldrars hus med syskonen lite överallt. Jagkänner mig trött, orkeslös och vet inte vad jag håller på med riktigt. Kan det vara för att jag är orolig inför tågluffen eller är jag orolig för efter tågluffen? Jag har just nu ingen koll på min framtid, ajg vet inte vad jag ska göra med min framtid jag orkar inte med min framtid. Varför ska det vara så jäfla svårt? Jag önska att ajg kunde åtminstone veta lite vad jag vill göra. Det ända som jag har kommit fram till är att jag inte vill göra det jag håller påmed nu! jag vill leva oc jag vet inte om jagkan kalla det här för att leva.
Jag kommer alltid tillbaka till att om jag skaffar en kille så kommer allt blir bra men jag är inte så dum som tror på det helt och hållet. Jag har lust att bara lämna sverige och göra ngt annat.
Jag kollar runt på siter om att jobba utomlands men det är ju så jäfla dyrt! och är det ngt jag inte har gott om så är det pengar!

Jag vet inte vad ajg ska göra! Jag känner mig så nere och hängig, har inte lust med ngt, orkar inget!

fuck

"I need to hurt someone"


   Händelselös dag igen... Sov till halv två, vilket var skönt, och var sen och käka en sallad på ett cafe i närheten. Annars har dagen inte bestått av så mycket. Har städat klart det sista i lägenheten oc sett på lite Criminal minds. Har myst lite med min katt som mina föräldrar tar hand om och lagt upp alla mina dvder så att mina syskon kan låna de medans jag är borta. Tror gladast av det blev min mellan bror på 14 år som har samma filmsmak som jag. ^^
Mina drömmar har gått från tysken nu till att jag hittar ngn lägergård i Holland som jag får anställning hos och börjar jobba där, sen träffar jag en schnygg kille och blir tillsammans med honom. Sen får mina drömmar fnurr och jag drömmer om att han är otrogen och jag går tillbaka till Tysken... Haha så typiskt mig att jag inte kan släppa en snygg kille som jag har en crush på, dessutom är det över en månad sen jag träffa honom och lite mindre sen jag senast hörde av från honom... what to do. Jag vill inte skicka till honom då jag känner mig förmycket på, men jag vill fortf träffa honom igen. Kanske kan när jag väl är påväg skicka ngt till honom på fb om att jag kommer ditåt ngn gng... Ska nog höra av mig till den andra tysken också om det.

Maten idag har bestått av
sallad med tonfisk, ägg, bönor, fetaost, paprika, lök, pasta, tomater, sallad och majs med en vitlöksås. Fick lite av allt dessutom.
en colalight
en kopp te
en bit kladdkaka med grädde
resten av nötchokladen
två hamburgerbröd med sallad, gurka, tomat och sås
lite quornbitar

blö...


jag ska jobba imon och då ska jag även flytta till motellet. På lördag s ksa även min far plus syskon bo där en natt, vi får se hur det går. :)

nu orkar jag nite skriva mer. Det här lilla tangent bordet och mina händer går inte ihop... Plus att jag nu för en gångsskull i mitt liv har skaffat lite längre naglar, förut kunde jag inte ha det pga mitt donken jobb, så ajg glider bara fram på tangenterna och trycker fel hela tiden >.<

"citat"

Resten av dagen gick på. Jag fick låna min mors dator och såg på film resten av tiden... Saknar dock fortf min iPod så att jag kan gå ut och gå, är inte samma sak, och det är obehagligt, utan musik i öronen. Imon är jag tydligen ju ledig också så jag ska försöka sova lite längre, sen måste jag sova.

ett ciabata bröd
ett halvt paket riskakor
en färdigköpt sockerkaka
en halv yoggi yalla
en halv ICA choklad med hasselnötter i.
6 cigg

"Welcome to the jungle"

Haft en sjukt trist dag hittills.. Gick upp runt sju för att jag trodde att jag skulle jobba, men nej... Har ju inget här som jag kan pilla med, dator och bok är ute på motellet. Så jag har suttit och gjort inget typ...

Har fått min tvätt tvättad vilket var rejält behövligt och jag satte mig på en bänk vid en park och läste "Pojken som kallades Det", hela boken... Nu har jag lagt mig på mina bröders stora hoppmatta/trampolin och käkar riskakor. Vet inte vad jag ska göra resten av dan, borde städa men har absolut ingen lust! Jag skulle vilja ha min bok här så att jag kan fortsätta läsa den, jag vill ha mun dator här så att jag kan surfa på den och se på film och jag vill ha min iPod så att jag kan gå ut och gå!

Och hur fan fixar man i ordning så att man kan få mellanrum mellan sina skrivna stycken!?!?!?

Tusen och en natt

Dagarna flyter samman och livet går på. Hmm.. Måste ta tag i allt, idag har jag iaf städat ur lghten men det behövs dammsugas ordentligt också. Jag körde ut allt till motellet, som jag ska bo på och var då dumm nog att ta dit datorn och mina böcker. Så nu har jag ingenting att göra förutom att plocka lite, va på fb, röka och sova. Håller på att färga i ordning håret, vart sån tråkig brun färg så det behövs. Lägger i en mer rödaktig nyans och hoppas att det ska bli bättre. Jag trivs i det mer mörkare håret vilket jag var nervös över att jag inte skulle. Att gå från blind till brun är ett ganska stort steg ändå. När jag gick från blond till mörk förra gången gillade jag det inte alls men kanske så var det för att det då var vår och att det då kändes bättre att vara ljus. Nu känns det iaf bra och jag vet att jag brukar trivas i rödaktigt hår, har ju trotts allt vart röd/orange hårig ett bra tag förut och älskat det då. Men nästa sommar kommer nog mycket möjligt gå tillbaka till blond, gillar ju det skarpt också!^^

Jag tror att jag har gått ned endel i vikt, jag vet dock inte säkert förän jag har vägt mig men allt känns lite pösigare iaf!^^ när jag ser mig i spegeln så ser det lite mindre ut, lång ifrån perfekt men då tror jag att fettsugning är det ända som hjälper...

Jag har börjat känna av rökningen i kroppen. Inte i hela utan mer i halsen och lungorna. Jag har alltid haft ett sorts "problem" med mina lungor och hals, det har alltid kännts som att de inte ger mig tillräckligt med syre genom att antingen ha för trång hals eller försmå lungor. En astma spray hjälper inte mycket. Men nu känns det lite värre... Antingen så har det blivit värre under den här månaden eller så är det bara jag som tänker på det extra mycket nu. Jag vet att det inte är bra, rökning dödar och bla, bla, bla... Men jag vill fortf inte sluta! De ger mig fortf ett sorts lugn som är helt underbart och de gånger jag känner att det inte är gott så röker jag inte... Weird...

Jag köpte ett halsband idag och en liten berlock. Halsband föreställer antingen en duva eller en ängel, beroende på hur man ser på den, och jag tycker den är helt underbar! Berlocken, som jag har satt fast på min backpacking väska, är det en ängel och en stjärna på. En skyddsängel kan man säga!^^ Jag gillar båda skarpt, kanske bara för att de är fina men sen tror jag att jag gillar att de båda för med sig em tro. Jag kan inte kalla mig super kristen men jag känner ändå att det är där ngnstans jag är. Jag tror inte på allt i Bibeln men jag kan inte heller säga att jag har läst den. Den ska med på resan så att jag kan, om jag vill, läsa och "studera" den. Det känns som en nyttig sak att göra liksom. :P

Just det, btw. Jag såg SDs valfilm idag. Jag skulle vilja skratta åt den men kände mest ett äckel. I min värld kan jag inte förstå hur man kan göra ngt sådant!
Själva filmen handlar om Sveriges ekonomi och man ser två personer som sitter och kollar igenom massa papper. Den ena står det pensionärer på liten skyllt framför och den andra invandrare. Hela tiden pratar en kvinna med släpig röst i bakgrunden. I bakgrunden är det massa siffror som rörsig som på en avgångstavla på en flygplats och helt plötsligt stannar de och visar en viss summa med röda bokstäver. Då åker två röda nödbromsar ned framför de två personerna men de tar ingen notis över det och även på nödbromsarna står det på ena pensionärer och den andra invandrare. En äldre dam med rullator kommer in i bild och skyndar så snabbt hon kan mot nödbromsarna. Hon tittar bakom sig och där kommer ett gäng kvinnor med barnvagnar springandes emot henne, alla är de klädda i svarta burkor. Det blir en kapplöpning mot bromsarna och innan man får se vem som kommer först byts bilden bort och man ser SDs logga, nödbromsararna och händer som sträcker sig emot de.
Jag kommer inte ihåg vad kvinna som pratar hela tiden sade men jag kommer ihåg illamåendet som åkte runt i magen medans jag såg det här! Fy fan! Nej, jag är inte för att en massa människor sitter och drar in bidrag utan att göra ngt, men vafan! Det verkar som att SD tror att det är allt invandrare gör! Jag känner mig förolämpad genom att en svensk ens kan tycka såhär. Värsta igentligen är ju inte filmen utan alla kommentarer till den på youtube där folk uttrycker sig possitivt om den. Vad hände Sverige?

RSS 2.0