Två årsedan sen sist...


Jag vägde 71,2 i morse. Har inte vägt så mycket på två år, när jag började... Vad hände? Jag har låtit mig själv förfalla och måste ta tag i detta nu! Igår ska vi inte prata om men idag har det vart ok! Har druckit typ en kopp kaffe (3st som jag druckit 1/3 av på alla...) ett paket riskakor (ca500kcal) 4 burkar tonfisk (4 x 120kcal) och två chokladbollar (...) låter groteskt mycket men bättre än förra veckan! Jag måste få tag på mig själv!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Jag förstår vad du menar, man blir så jääävla arg för att man "tillåter" sig själv att gå upp när man vet hur svårt det är att gå ner :SMen kom igen nu, vi kan fixa detta tillsammans! Börja träna, börja promenera nu när det börjat bli vår, äta nyttigare och bättre! Man blir lyckligare när det är vår och man äter alltid bättre när man mår bra!Var inte ledsen, vi ska kämpa och fixa detta!!! Massa pussar & kramar <3

2010-03-30 @ 13:55:41
URL: http://srecanosmeh.blogg.se/
Postat av: Ebba

Gumman hör av dig! <3

2010-04-01 @ 09:27:11
URL: http://srecanosmeh.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Sitter i samma sits här:( Önskar bara att någon kunde jaga mej och pusha mej till att ta tag i träningen osv. Men jag är rädd och ensam och instängd. Vågar knappt gå ut och vågar verkligen inte visa mej på ett gym. Bor du i närheten så vi kan träna tillsammans? Mölndal?

2010-04-07 @ 11:16:03
URL: http://www.metrobloggen.se/twiggy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0