Futt

Vill. Inte. Bli. Sjuk. Igen. Men det känns fane mig som att jag är påväg mot det... Jäfla hals och snuva! Jäfla mens. JAG VILL KNULLA!!! Men fan, nä , det ska man ju såklart inte få göra utan jag ska ju tydligen leva celibat... Nej jag är inte bitter eller morgongrinig, nej inte alls... Skjut mig.

Kommentarer
Postat av: -

Jaha okej, var får man tag på dom? :)

Nej jag tränar inget nu :( vill, men vill ha sällskap men får se hur det blir med det. När det börjar bli lite varmare ute ska jag försöka börja gå promenader igen i alla fall! Hur ofta tränar du?Och det är så typiskt det där att få mens precis när man som minst vill ha det! hänt mig med några gånger, blä på det :D

2010-01-21 @ 10:20:17
URL: http://perfectionismyenemy.blogg.se/
Postat av: latzia

sv: Oj, du skriv mycket. Men det är kul tycker jag att du gör det :) Det är roligt att läsa!Jag förstår precis hur du menar.

Min mamma har gått hos en psykolog. Hon hade en svår uppväxt, killen hon fick mig med misshandlade henne och var alkoholist.

Hon har haft svårt att hitta jobb och så.

Hon är dessutom väldigt osäker i sig själv, hon säger att hon är dålig på allt och b.la b.la b.la...

Vilket är skit jobbigt, för jag måste säga "Nej det är du inte alls.. osv osv osv". Så har egentligen tagit hand och hittat mig själv på egen hand kan man säga, men som jag dock inte vet är bra eller inte. Rätt bra på ett sätt, för då vet jag vad livet har att bjuda på. Jag kommer inte bli djupt deprimerad i framtiden om det händer något som det kanske brukar nu. Istället kommer jag minnas och påminna mig själv att det finns värre saker..

Man är förberedd på grejjer som kan hända lixom.Jag hoppas inte att jag b lir sådan själv, för det har jag lovat mig själv. För jag vill ha en familj, jag vill inte att mitt barn ska vara "ennsambarn" som jag är. Jag vill ha ett bra jobb, jag vill ha ett strukturerat liv. Jag vill gifta mig.

Ja, allt det där jag aldrig har sett inom ett afmilje liv. För jag hoppas och tror att allt det där kan hända!Vad gör du nu om veckorna ? Pluggar?

Kul med dejt! Och jobbigt med mens, fick min igår också. Blä blä blä. Hatar det!

<3

2010-01-21 @ 16:08:52
URL: http://latzia.blogg.se/
Postat av: Cookie

sv: jo men hur mkt kostar inte det?:O

2010-01-21 @ 18:09:19
URL: http://donttakeorderfromacookie.blogg.se/
Postat av: danni

ta minipiller för att slippa mensen? :D

2010-01-27 @ 09:36:44
URL: http://witheverystarfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0