4 2 1

4 semlor, 2 laxerings piller Och en panpizza. Det är vad jag har fått i mig idag... Plus en apelsin juice och lite zero och ngra gel hjärtan.

Kommentarer
Postat av: Ebba

:( gumman, inte kul... jag vet att jag tjatar, men det hjälper verkligen mycket att äta en ordentligt frukost på morgonen och sedan äta regelbundet! Då faller man inte för den onyttiga maten som ger en ångest! (jag vet lättare sagt än gjort!)



Den 22 feb så öppnar de registeringen för sommarkurserna. Ska du inte testa en kort somamrkurs och se om det känns rätt? Du har väl jobbat ett par år på donken nu, kanske dags att dra vidare o pröva ngt annat? Förska spara så mkt pengar som möjligt nu, så att du kan klara dig 1-2 år med studielån då du pluggar? Eller kanske söka ett annat jobb, som inte har med mat att göra, kanske i klädbutik, sminkbutik, cd-affär, musikinstrumentaffär? Det är så sjukt jobbigt att vara runtomkring mat en hel arbetsdag, det är så jävla påfrestande och gör bara matbesatthet och ångesten tusen ggr värre!



Hoppas du mår bättre snart. Så fort snön smälter, det blir varmare och blir vår-väder så brukar man alltid per automatik iaf må lite bättre och dagarna känna lite mer meningsfulla när man kan ta en promenad och faktist njuta av att få vara ute och röra på sig!

PoK!!!! <3

2010-02-17 @ 13:36:44
URL: http://srecanosmeh.blogg.se/
Postat av: Cookie

sv: japp det är han:)

2010-02-17 @ 15:42:48
URL: http://donttakeorderfromacookie.blogg.se/
Postat av: Anonym

alla failar då och då. se framåt! <3

2010-02-23 @ 15:15:31
URL: http://autumnpromises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0