Hjälp!


Jag har äntligen hittat ngt jag vill läsa, det är en liten kurs på en kväll i veckan, men ändå! Hur fan söker man, jag kännermig jätte blondoch dum som behöver fråga sånt men jaghar verkligen ingen aning.. Jag ignorerade allt sånt när ajg gick i gymnasiet, jag vill bara där ifrån och nu när ajg vill plugga så önska jag att jag hade lyssnat mer.
Jag vet att det är sent med anmälningar nu mebn jag är bara gladatt ajg  har kommit på ngt och vill vill vill verkligen!

Kommentarer
Postat av: ebba

Är det inom högskola/universitet eller en sådan kvällskurs som man får betala? Om det är högskola/uni så gå in på www.studera.nu och beställ ett lösenord, så får du det i ett brev hem, så kan du logga in med ditt personnummer (de har automatiskt dina betyg och ser om du har behörighet att söka). Sedan får du söka på stad/kurs, hitta vad du vill ha och när du gjort det så är det jättelätt att söka, bara klicka i en knapp och följa skärmes instruktioner :) Har du tur så finns det reservplatser du kan söka nu till januari, annars är det nog tyvärr först i februari/mars någongång som du kan söka till sommaren eller till terminsstarten i augusti.



Men vad kul :D, vad är det du vill läsa? :)

2009-11-17 @ 08:35:50
URL: http://volimte.blogg.se/
Postat av: P

Alla kurser på högskola/universitet söker du via studera.nu. De hämtar automatiskt dina gymnasiebetyg för antagningen så du behöver inte skicka in ngt!

2009-11-18 @ 18:01:58
URL: http://flawlessbeauty.blogg.se/
Postat av: Raspberry

va är det för kurs? :)

2009-11-18 @ 22:58:03
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: Gussen

det är ju skönt att du hittat nåt du vill läsa :) får man fråga vad det är för kurs? om du hittat den på internet så borde det ju stå lite information om hur man söker, leta annars efter någon e-mail adress på sidan som du kan maila och fråga. på internet är inga frågor dumma för ingen vet vem man är! :P

2009-11-19 @ 08:01:20
Postat av: Dannofino

det borde stå ngt telefonnr på lappen du läste om kursen? :)

2009-11-21 @ 15:09:38
URL: http://psycological.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0