hej


   jag har feber och min hals är så uppsvullen så att jag knappt kan svälja. Idag är jag hemma från jobbet ochkänner att det var en ganska bra idée. Det gör så att ajg är ledig i dag och imon. Imon ska jag till psyk och prata och jag måste sätta mig ned och plugga och åka till mormor och morfar och hämta post och räkningar.

   Shit jag är verkligen inte på skriv humör. fan

Kommentarer
Postat av: Ebba

Plugga vadå? :)



Krya på dig sötnos! <3

2009-08-18 @ 20:05:22
URL: http://volimte.blogg.se/
Postat av: H

Men ingen fara vännen! Det klart du kan prata om du vill, jag lyssnar bäst jag kan. Ja, dubbelmoral här med kan jag lova. Skriver om hur dum Mia är, men egentligen gillar jag att vara helt tom som man bara är efter. Kram!

2009-08-18 @ 22:13:34
URL: http://myskinnydreams.blogg.se/
Postat av: Ebba

Nästan alla light-varianter är ju tyvärr dyrare än orginalen... inte konstigt att det är de fattiga som brukar vara de överviktiga över hela världen - fastän man tycker att det är i fattiga ghetton de borde vara supermodellsmala! Såg ngn dokumentär ifrån USA där en extra stor portion friterad kyckling och pommes kostade lika mkt som 2 äpplen - helt sjukt ju!



Ok, men det är ju superbra att du passar på att vidareutbilda dig även om det är inom Donken. Det sägs ju att arbetsgivare värderar att ha jobbat på donken väldigt högt eftersom det är så stressigt! :) Kanske inte det roligaste jobbet, men det kan hjälpa dig nå ett jobb du hellre vill ha!



Alltså, vi har ju inte gjort slut officiellt... men jag börjar bli allt mer övertygad om att det är det rätta att göra... Speciellt med tanke på hur han var i tunisien, att han blev så arg och skällde ut mig för minsta småsak som att jag ville stanna och titta på något eller gick för sakt eller tog för lång tid på mig att välja vad jag ville beställa för mat :/.



Ajuste en annan sak om nyttigt bröd. En skiva mörkt bröd är ju kompaktare än ljust luftigt vetebröd, så en skiva väger ju oftast mer = mer kalorier. Fast å andra sidan mättar det mer, bättre för magen/tarmen osv osv. Allt har ju för och nackdelar... TYVÄRR :P

2009-08-19 @ 13:20:45
URL: http://volimte.blogg.se/
Postat av: Ebba

Fortfarande sjuk? :(

2009-08-20 @ 15:31:09
URL: http://volimte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0